O nama

Poduzeće SATELIT-tbm HB d.o.o. osnovano je 1995. godine i nije se razlikovalo od velike većine novonastalih privatnih poduzeća sa minimalnim osnivačkim kapitalom. U proteklih 20 godina ostvaren je izniman rast i razvoj poduzeća.

Trenutno poslovanje obuhvaća zastupstva, prodaju i distribuciju preko 20 uglednih internacionalnih brandova te smo ujedno njihovi jedini ovlašteni uvoznici i distributeri za područje BiH. Gotovo svi proizvodi prošli su odgovarajuće, međunarodno priznate testove ispitivanje kvalitete te većina proizvoda ispunjava zahtjevni ISO 9994 STANDARD.

Također, možemo biti ponosni i na certifikat kojim se potvrđuje sistem upravljanja kvalitetom u skladu sa normama ISO 9001:2008 te certifikat "Zelena tačka" koji potvrđuje da smo uključeni u sustav upravljanja ambalažnim otpadom, a samim tim društveno odgovorni i ekološki svjesni.

Naša VIZIJA je postati i ostati pouzdan zastupnik i distributer prepoznatljivih robnih marki visoke kvalitete.

MISIJA - Dinamično tržište traži od nas brzo djelovanje, kako u izboru proizvoda tako i u brzini distribucije. Stoga, da bi zadovoljili zahtjeve i potrebe raznih skupina potrošača, biramo proizvode za sve dobne skupine te nudimo visoko kvalitetne i prepoznatljive proizvode po različitim cjenovnim kategorijama.

Distribucijski portfelj Satelit-tbm HB uključuje svjetske brendove poznatih proizvpđača kao što su: Zippo Manufactruing Company - USA, Denicotea-Njemačka, Peterson od Dublin-Irska, Polyglame Europe S.A. - Francuska, Zzero-watches of LYNX Italija, Ansell-Lifestyles, KamaSutra condoms-USA, Clamas - Italija, W. Pelz GmnH & Co-Njemačka, Bista standard SP. Z.O.O. - Poljska, Roll4You S.R.O. - Češka Republika, J.N.T.C. Trompenburg - Nizozemska.

Distributivni asortiman sadrži više od 5.000 različitih artikala vrhunske kvalitete. Niti jedan ozbiljan tabacco shop ne može biti otvoren bez minimalno 800 različitih artikala koje se nalaze u našoj ponudi. Početkom godine sklopili smo ugovor o zastupstvu i distribuciji sa svjetskim liderom u proizvodnji duhanskih prerađevina tj. cigara, cigarilosa, duhana za lule, duhana za motanje itd..

Strategija poduzeća je izrađena s ciljem da se još više isprofiliramo u vrlo bitnog dobavljača asortimana iz dijela pušačkog programa, modnih satova, poklon asortimana, kao i kućanskih i higijenskih potrepština.
Zaposlenici, dobro promišljena strategija, fleksibilnost i snažni brendovi uporišta su našeg uspješnog rada i razvoja.