hren

Tko smo mi?

Mi smo Satelit-tbm HB, obiteljska kompanija nastala 1995.godine u Međugorju. Sa svrhom i ciljem da povežemo ljude sa proizvodima koje vole i sa brandovima kojima mogu vjerovati.

Naše poslovanje obuhvaća distribuciju, zastupstvo i prodaju preko 20 uglednih, svjetski poznatih brandova te smo ujedno njihovi jedini ovlašteni uvoznici i distributeri za područje Bosne i Hercegovine.

Zahvaljujući snažnim partnerskim odnosima, kvalitetnom distribucijskom portfelju, zdravim poslovnim vrijednostima, posvećenim zaposlenicima i promišljenoj poslovnoj i logističkoj strategiji, danas smo se isprofilirali u jednog od vodećih distributera robe široke potrošnje na našem tržištu.

Satelit-tbm HB u brojkama

MI SMO TVRTKA POSVEĆENA SVOJIM LJUDIMA

Snaga našeg tima ne leži samo u našem kombiniranom iskustvu i stručnosti, već i u našoj sposobnosti da vjerujemo jedni drugima, bez obzira na okolnosti.

VIZIJA

Povezati ljude sa proizvodima koji čine njihove živote jednostavnijim, boljim i ugodnijim.

MISIJA

• Distribuirati visokokvalitetne, sigurne, pristupačne, bitne proizvode, kojima svi vjeruju.
• Biti pouzdan partner našim dobavljačima/kupcima u kreiranju i isporuci rješenja koja su im potrebna da bi bili uspješni.
• Osigurati radno okruženje u kojem se svaki zaposlenik osjeća cijenjenim, prepoznati njihove razlike koje doprinose kulturi kompanije i poslovnim rezultatima te omogućiti im da dostignu svoj puni potencijal i napreduju.
• Staviti društvenu i ekološku odgovornost u srce našeg poslovanja.
• Ispuniti svoje obećanje. Svaki put.

DISTRIBUCIJA

Pokrivamo cijeli teritorij BiH vlastitom komercijalnom službom prodavača, dostavljača i izlagača, po principu ambulantne dostave. Svakodnevno osiguravamo da proizvodi iz našeg logističkog centra do naših kupaca uvijek stignu tamo gdje su potrebni, sigurno i pravovremeno.